Image default
ALEKSANDROVAC BRUS ĆIĆEVAC KRUŠEVAC TRSTENIK VARVARIN

VOLONTERI, HVALA VAM !!!

Volonteri su i u uslovima vanrednog stanja zbog proglašenja epidemije koronavirusa u Srbiji, pokazali spremnost da pomognu i stave se na raspolaganje onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Veliki broj volontera odlučio je da pruži pomoć i podršku, pre svega starijim licima, koja u uslovima epidemije predstavljaju najugroženiju kategoriju stanovništva. Veliki broj volontera svakodnevno pomaže svojim starijim sugrađanima, kupujući i noseći im namirnice.

U Crvenom krstu u Kruševcu angažovani su volonteri koji su prošli određene obuke i sada pomažu ljudima koji nisu u mogućnosti da samostalno funkcionišu u ovim okolnostima. Sugrađani kod kojih se ukaže potreba i neophodno je da im u pomoć priteknu volonteri mogu pozvati broj Crvenog krsta Kruševac 037/ 427-507.

Volonteri su takođe uključeni i u čišćenje površina od koronavirusa, pružaju podršku na terenu i razmenjuju informacije kojima se krug solidarnosti dalje širi.

Volonter i su tu da pomognuu svimm građanima kako bi omogućili što veću i bolju dostupnost dezinfekcionih sredstava, namernica i drugih sredstava, veliki broj volontera se javio u zdravstvenim ustanovama kako bi se zdravstvena zaštita građana poboljšala.

Kao društveno-odgovorne firme, okrenute brizi o zajednici u kojoj živimo i stvaramo, mnoge firme u Rasinskom okrugu su  pokazale solidarnost i poštovanje društvene zajednice u kojoj svi zajedno živimo.

Svesni činjenice da je dovoljan mali gest ili samo jedna poruka da nas ohrabri i pokrene, volonteri su uvek tu da šire duh zajedništva i empatije i pokazuju humanost na delu.

Povezane vesti

Prvenstvo Srbije u ujedinjenom karateu

Administrator

“Kralj Petar Prvi” stiže u Kruševac

Administrator

Maske stižu do četvrtka ili petka !?

Administrator

Ostavite komentar

* Koristeći ovaj obrazac, slažete se sa skladištenjem i rukovanja vaših podataka od strane ove web stranice.