Image default
KRUŠEVAC

Miloš Đurović nova nada sedme sile

Na početku serije “Crveni mesec” glavni junak Nikola Stanimirović, koga maestralno tumači Miloš Đurović, vraća se u porodični dom kao pobednik iz Balkanskih ratova. Miloš je od ranije poznat javnosti zbog uloge u seriji “Nemanjići”, dok nema sumnje da će se o njemu tek pričati.

Miloš Đurović (28) rođen je u Kruševcu. Završio je osnovne studije glume na Fakultetu dramskih umetnosti i upisao master studije.

Debitovao je u filmu Srđana Koljevića “Branio sam Mladu Bosnu”.

Reditelj Srđan Koljević poverio se u jednom intervjuu pre nekoliko godina da je glumca Miloša Đurovića za ulogu Gavrila Principa pronašao među konobarima dok je ispijao espreso u jednom beogradskom kafiću.

Miloš se danas i te kako istakao u seriji “Nemanjići – rađanje kraljevine”, dok se o njegovom angažmanu u “Crvenom mesecu” uveliko priča.

– Nikola je čovek koji je doveden u okolnosti u kojima ranije nije bio i koji je svoje odlikovanje i zasluge dobio na ratnim frontovima i sa njih doveden na dvor. On jednostavno upada u dvorske intrige i zavere. Uvek se vodi principom “što na um, to na drum” i nikada nije bio neko ko je naišao na zaveru. Na dvoru Nikola se teško snalazi, ali kao i svako ko je bačen u vodu a ne zna da pliva, mora da nauči i to da bi opstao na površini. Iako je dobar mladić, ljudi oko njega ga teraju da se promeni da bi se održao na vrhu. I ja se sa likom upoznajem iz epizode u epizodu – rekao je za “Blic TV magazin” nedavno Miloš Đurović.

Povezane vesti

Henkel zatvara fabriku u Kruševcu na dve nedelje

Administrator

Teško breme: APEL ZA POMOĆ

Administrator

Ograničavanje radnog vremena maloprodajnih objekata

Administrator

Ostavite komentar

* Koristeći ovaj obrazac, slažete se sa skladištenjem i rukovanja vaših podataka od strane ove web stranice.