Image default
REDAKCIJA

O NAMA

RASINAPRESS.COM je informativni web portal koji je osnovan kao internet brend 2008. godine, a do 2015. godine smo radili pod imenom RASINA. RASINAPRESS je servis koji se trudi da svakodnevno objavljuje informacije i vesti o gradovima i događajima koji su aktuelni u RASINSKOM OKRUGU. Širimo dobre vesti i afirmišemo pozitivne primere.

Zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti u informisanju, zabeležili smo izuzetnu posećenost i zadobili naklonost građana. RASINAPRESS je mesto na kome ćete se brzo i kvalitetno informisati i zabaviti. Mesto na kome su vesti koje ćete želeti da prepričate drugima.

Naše i Vaše znanje, iskustvo, rad, trud i entuzijazam su naša zajednička mogućnost da gradimo put ka uspehu našeg tima i vašeg web portala rasinapress.info.

MISIJA

Svrha RASINAPRESS.COM je da obezbedi kvalitetne i relevantne sadržaje koji informišu, zabavljaju i pomažu publici da bolje razume okruženje. Kroz godine predanog rada trudimo se da sačuvamo stečeni ugled profesionalnog medija, po čemu smo poznati u Rasinskom okrugu. Od samog osnivanja negujemo nezavisnost, inovativnost i duh(ovitost), i pomažemo društveni razvoj.

Planiramo da se učvrsti kao samoodrživ medij, sposobna da se dalje razvija sopstvenim snagama, na izuzetno konkurentnom tržištu.

VIZIJA

Naša vizija je da budemo fleksibilni medij, koji je sposobn da brzo reaguje na promene oko nas i odgovorno komunicira s društvenom zajednicom u kojoj deluje,

SLOGAN

UVEK PRVI !

VREDNOSTI

  • Nezavisnost, nepristrasnost i objektivnost
  • U obezbeđivanju kvalitetnih i pouzdanih informativnih sadržaja, kao i zabavnih i obrazovnih sadržaja, pre svega se usredsređujemo na publiku;
  • Podstičemo društvenu odgovornost i obrazovanje;
  • Promovišemo kreativnost, međusobno poštovanje i poštovanje različitosti.

Povezane vesti

USLOVI KORIŠĆENJA

Administrator

MARKETING

Administrator

Ostavite komentar

* Koristeći ovaj obrazac, slažete se sa skladištenjem i rukovanja vaših podataka od strane ove web stranice.